Video conference

Vergaderen via de voip-centrale van Tam One kan op diverse manieren. Eén mogelijkheid is video conferencing, ofwel een videoconferentie. Door te vergaderen met beeld en geluid kunt u grote afstanden overbruggen terwijl u niet fysiek in dezelfde ruimte aanwezig bent. Vooral voor organisaties met veel vestigingen die ver uit elkaar liggen is dit een zeer efficiënte manier van vergaderen.

Video vergaderen via Tam One

Video vergaderen via Tam One

Bij Tam One willen wij u graag voorzien in alle communicatiemiddelen die u nodig hebt. Zo ook in het digitaal vergaderen met beeld en geluid. Omdat de gesprekken via de zakelijke voipcentrale van Tam One lopen, maakt u geen extra kosten. U kunt dan ongehinderd vergaderen zonder achteraf een factuur te ontvangen.

Wij zorgen voor de juiste middelen waardoor u eenvoudig van onze video conferencing service gebruik kunt maken. Er zijn diverse mogelijkheden om op afstand te vergaderen met beeld en geluid. Wij kunnen uw vergaderruimte optimaal inrichten voor een efficiënte manier van vergaderen. Doordat wij alle services aanbieden rondom communicatie kunnen wij u compleet op maat bedienen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bespaar in kosten

Bespaar in kosten

Door gebruik te maken van de Tam One videoconference mogelijkheden bespaart u kosten. U hoeft niet meer naar een vergaderlocatie te reizen. Het mes snijdt aan twee kanten: U bespaart niet alleen reiskosten, maar u bespaart ook nog eens reistijd! Deze tijd- en kostenbesparing geldt uiteraard niet alleen voor u, maar ook voor de andere deelnemers aan de meeting.