Nieuwe telefooncentrale

Toe aan een nieuwe telefooncentrale? Gaat u een nieuw bedrijf starten en wilt u de telefonie gelijk goed geregeld hebben? Kies dan voor een hosted voip centrale van Tam One. U hoeft zelf geen hardware aan te schaffen of te onderhouden. Wij zorgen voor de telefooncentrale, de verbinding en het onderhoud zonder dat we bij u langs hoeven te komen. Zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent. De nieuwste technologie is nu voor elk bedrijf beschikbaar en betaalbaar.

Uw nieuwe telefooncentrale wordt een hosted voipcentrale

Uw nieuwe telefooncentrale wordt een hosted voipcentrale. Dat weten wij zeker. Uw telefonie kan namelijk stukken goedkoper, beter en gemakkelijker. En dat zonder verlies van functionaliteit. Sterker nog, u krijgt tegenwoordig veel meer voor minder. Ook voor de zakelijke markt. Hosted voip telefonie is de perfecte oplossing voor elke hedendaagse organisatie. Het biedt u namelijk alle mogelijke technische en functionele voordelen die er op dit moment beschikbaar zijn. Zo wordt uw nieuwe telefooncentrale een Enterprise telefonie-oplossing, zonder hiervoor enterprise kosten te hebben. Daarnaast draait een hosted voip oplossing in een handomdraai. Nog even en ook uw nieuwe telefooncentrale is een hosted voipcentrale.

Een hosted voipcentrale van Tam One biedt u de volledige oplossing. Betaalbaar, schaalbaar en direct beschikbaar. Voor elke soort organisatie - van groot tot klein. Van enkele toestellen tot honderden. Met een hosted voipcentrale van Tam One laat u uw telefoonoplossing gewoon meegroeien met uw bedrijf. U kunt geleidelijk uitbreiden al naar gelang uw wensen uit in functionaliteiten en capaciteit.

De voordelen van Tam One op een rij

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit
  • Beheer en onderhoud van uw telefoonnetwerk gebeurt vanuit onze centrale
  • U groeit automatisch mee met de nieuwste technologie, via eenvoudige software updates
  • U betaalt geen montagekosten
  • U bouwt uw eigen netwerk, waarbij het niet uitmaakt waar uw toestellen staan: thuis, op het werk, in het buitenland
  • Meerdere vestigingen op dezelfde voip centrale
  • U belt goedkoper, vooral internationaal
  • Uw telefoonkosten zijn inzichtelijk
  • Tam One is verantwoordelijk voor de veiligheid van uw telefoonverkeer