Zakelijke Telefonie

Zakelijke telefonie van Tam One kunt kan afhankelijk van de behoefte op verschillende manieren worden ingevuld. Het is aan u om te bepalen wat het best bij uw organisatie past. U kunt kiezen uit SIP Trunk, Hosted Voip, zakelijk mobiel bellen of een volledig pakket met internet.
Wij horen het graag van u.

SIP trunk

Heeft uw organisatie recentelijk een telefooncentrale aangeschaft dan is SIP trunk misschien de oplossing voor u. Met SIP trunk blijft de huidige telefooncentrale van de organisatie in gebruik. Voor gesprekken naar buiten toe wordt er echter gebruik gemaakt van het datacenter van Tam One. Deze mogelijkheid biedt de de mogelijkheid om in de gesprekskosten een flinke reductie te realiseren met behoud van de functionaliteiten van de telefooncentrale op kantoor.

Hosted Voip

Organisaties welke toe zijn aan een vervanging van de centrale of op zoek zijn naar extra functionaliteiten gecombineerd met lagere kosten kunnen gebruik maken van de hosted voip oplossing. Bij gebruik van hosted voip heeft u geen telefooncentrale meer op locatie, maar komt deze als het ware in het datacenter van Tam One te hangen. U heeft dus ook geen beheer of onderhoudskosten meer. Dit wordt allemaal door Tam One verzorgt. Naast een kostenverlaging kunnen ook alle vestigingen onder dezelfde telefooncentrale worden gehangen. Op deze manier heeft de organisatie een overzicht van alle vestigingen en hoeven er niet meerdere centrales te worden beheerd.

Zakelijk mobiel bellen

Veel organisaties hebben medewerkers die elke dag met een mobiele telefoon in de weer zijn. Dit biedt medewerkers een hogere flexibiliteit, maar brengt helaas wel extra kosten met zich mee. Daarnaast verliest de organisatie ook het overzicht en beschikt de mobiele telefoon niet over de functionaliteiten van de telefooncentrale . Door het zakelijk mobiel bellen van Tam One af te nemen worden de mobiele telefoons geïntegreerd in de telefooncentrale. Op deze manier kunt u de functionaliteiten van de telefooncentrale (bijvoorbeeld gelijktijdige overlaten gaan vaste telefoon en mobiele telefoon op het moment dat er gebeld word) toepassen op de mobiele telefonie.

Het bovenstaande geeft u een idee van wat er mogelijk is. Voor een oplossing afgestemd op uw behoeften kunt u bellen naar 088-0123500.