extra

Tam One is niet alleen specialist in voipcentrales. Ook voor andere aan netwerk en telefoongerelateerde zaken bent u bij Tam One aan het juiste adres. Zo kunnen wij uw zakelijke netwerk volledig inrichten zoals u dat wilt. Van het regelen van de juiste internetverbinding tot het overal bereikbaar zijn van uw zakelijke bestanden. Ook camerabeveiliging op afstand met IP camera's maken wij voor u in orde. Zolang het met netwerken of telefonie te maken heeft is Tam One de juiste partner voor u.

WIFI

Tam One legt moeiteloos voor u een draadloos netwerk aan. WiFi in het hele pand inclusief een aparte login voor uw bezoekers.

CAMERA'S

IP camera's kunnen op afstand bekeken worden. De perfecte beveiliging voor uw pand of kostbare goederen.Tam One regelt het voor u.

INTERNET

Een goede telefooncentrale heeft een goede internetverbinding nodig. DSL, kabel of glasvezel, wij zorgen voor de juiste verbinding.

NETWERKEN

Voor een goed beveiligd netwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Uw bestanden overal bereikbaar en toch veilig. Dat garanderen wij.

TELEFOONNUMMERS

Bij Tam One kunt u netnummers, 0800, 0900 en 088 nummers aanvragen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen op welk nummer uw bedrijf bereikbaar is.

INSPREKEN

Bij Tam One kunt u professioneel berichten laten inspreken. Voicemails, wachtrijen of keuzemenu's kunnen allemaal voor u worden opgenomen.