Mobiele Integratie

Heeft u een smartphone? Dan kunt u deze moeiteloos integreren met onze voipcentrale. Zo wordt uw smartphone 100% onderdeel van uw eigen voipcentrale en beschikt het over alle functionaliteiten als een vast toestel. U kunt bellen en gebeld worden op uw vaste zakelijke telefoonnummer. Daarnaast bent u natuurlijk ook bereikbaar voor uw collega’s op uw interne nummer. Dat is zakelijk mobiel bellen van Tam One.

Nog maar één telefoon

Nog maar één telefoon

Zakelijk mobiel bellen is zowel voor organisaties met 1 mobiele telefoon als organisaties met 100 mobiele telefoons een prachtige oplossing. Niet alleen op het gebied van kostenbesparing en flexibiliteit, maar ook vanwege het centrale beheer. Door de integratie van de mobiele telefoons in de telefooncentrale behouden organisaties de controle en het overzicht op de mobiele telefoons.

Tam One maakt u mobiel

Tam One maakt u mobiel

Tegenwoordig gebeurt bellen, internetten en mailen niet meer alleen achter een bureau. U bent net als de rest van de wereld mobiel en via Tam One zakelijk mobiel bellen zult u dit ook blijven. Voor alle mogelijkheden, prijsinformatie of advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen op
088 - 0123500 of per mail uw vraag sturen naar info@tam-one.nl.