Zakelijk bellen nieuwe stijl met de Tam One voip oplossingen

Start u een nieuw bedrijf? Bent u een bestaand bedrijf en overweegt u uw telefooncentrale te vernieuwen? Dan is zakelijk bellen via een nieuwe voipcentrale van Tam One de oplossing voor uw bedrijf. Digitale telefonie is nu voor elk bedrijf binnen handbereik. Betaalbaar, schaalbaar en gemakkelijk te implementeren.

Zakelijk bellen via Tam One. Goedkoop, flexibel en direct beschikbaar

Begint u een nieuwe onderneming en wilt u de telefonie goed geregeld hebben? Of heeft u al een organisatie maar de telefoniesystemen zijn nodig aan vernieuwing toe? Zakelijk bellen via een nieuwe voipcentrale van Tam One biedt u de volledige oplossing. Betaalbaar, schaalbaar en direct beschikbaar.

Zakelijk bellen via Tam One biedt alle soorten organisaties - van groot tot klein - optimale mogelijkheden. Van enkele medewerkers tot honderden. Met een voipcentrale van Tam One laat u uw telefoonoplossing gewoon meegroeien met uw bedrijf. U kunt geleidelijk uitbreiden al naar gelang uw wensen uit in functionaliteiten en capaciteit.

Tam One is dé partner als het gaat om voip-oplossingen, in de meest pure vorm. Bij ons geen all-in pakketten met internet en televisie. Geen sponsoring, geen premiums, geen cadeaus die u uiteindelijk zelf betaalt. Wij bieden uitsluitend state of the art digitale telefonie die draait op stabiele servers, centraal door ons geprogrammeerd. De technologie achter onze innovaties is van een hoog niveau.

De voordelen van zakelijk bellen via Tam One op een rij

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit
- Beheer en onderhoud van uw telefoonnetwerk gebeurt vanuit onze centrale
- U groeit automatisch mee met de nieuwste technologie, via eenvoudige software updates
- U betaalt geen montagekosten
- U bouwt uw eigen netwerk, waarbij het niet uitmaakt waar uw toestellen staan: thuis, op het werk, in het buitenland
- Meerdere vestigingen op dezelfde voip centrale
- U belt goedkoper, vooral internationaal
- Uw telefoonkosten zijn inzichtelijk
- Tam One is verantwoordelijk voor de veiligheid van uw telefoonverkeer