Over Tam One

Tam One is zakelijke telefonie. Niets meer en niets minder. Bij ons geen all-in pakketten met internet en televisie. Geen sponsoring, geen premiums, kortom geen cadeaus die u uiteindelijk zelf betaalt. Wij bieden uitsluitend state of the art zakelijke telefonie, centraal door ons geprogrammeerd. De technologie achter onze innovaties is van het hoogste niveau, door ons ontwikkeld en getest. Onze voip centrales zijn redundant uitgevoerd, zo bieden wij kwaliteit. U wilt zakelijke telefonie, dan krijgt u dat.

De klant staat centraal

De klant staat bij ons centraal. Daarin verschillen we van onze concurrenten. Wat we doen, doen we voor u. Dus krijgt u direct iemand aan de lijn als u belt. En krijgt u binnen een dag antwoord als u mailt. En als het even kan binnen een halve dag. Tam One gaat over bereikbaarheid, dus reken maar dat wij bereikbaar zijn. Voor ons bent u een klant, geen account.

Zakelijke telefonie
Alles heeft onderhoud en aandacht nodig, ook uw telefooncentrale, deze moet optimaal presteren en up to date zijn. Stilstand is achteruitgang. Bij Tam One zorgen we dat de voip centrale up to date is, bewaken we de kwaliteit van de centrale en houden deze up to date. Allemaal voor de beste prestaties van de voip centrale. We lopen voorop in techniek en willen dat ook blijven doen.

Geen verrassingen
Wij vallen u niet lastig met complexe implementaties en installaties en dus ook niet met extra kosten. Onze tarieven zijn wat ze zijn, zonder addertjes onder het gras. Onze tarieven zijn laag, maar we zijn geen prijsstunters. Wij concurreren op service en kwaliteit, op innovativiteit en klanttevredenheid.

Optimale bereikbaarheid
Onze telefooncentrale is dubbel uitgevoerd voor de zekerheid.


over ons

BEL NU
088-0123500