Internet Telefonie

Internet telefonie, internet bellen of Voice over IP zijn allemaal omschrijvingen voor één dienst. Bellen via een internetverbinding. Het leveren van kwalitatief hoogwaardig internet telefonie voor het zakelijk segment gecombineerd in een telefooncentrale is waar Tam One specialist in is.

Internet telefonie is eigenlijk hetzelfde als downloaden of uploaden via internet. Het gaat hierbij niet om videobestanden of muziekbestanden, maar om digitale informatie. Omdat een internet gesprek heel weinig data heen en weer verstuurt zijn de kosten laag. Dit geld zeker voor organisaties welke naar het buitenland bellen. Van Amerika tot Nieuw-Zeeland van België tot Japan. Organisaties kunnen altijd voordeel behalen.

Op het moment dat u via Tam One internet telefonie afneemt wordt deze dienst geleverd met een digitale telefooncentrale. Van de overstap merkt u vrijwel niets. U kunt uw oude nummer blijven behouden en mocht u het wensen is het zelfs mogelijk om de nieuwe digitale telefooncentrale naast uw huidige oplossing te laten lopen. Let u echter op kosten besparing dan is het inzetten van alleen een digitale telefooncentrale voor u de beste stap.

Wilt u weten wat er nog meer mogelijk is, neem dan contact met ons op via 088-0123500