SIP, Session Initiation Protocol

SIP, staat voor Session Initiation Protocol en is een protocol voor IP-telefoonsignalen dat wordt gebruikt om VOIP-telefoongesprekken te realiseren. Het protocol is tekstgebaseerd en heel open en flexibel. Daardoor is SIP inmiddels de norm geworden binnen de VOIP-wereld.

Voip-oplossingen op basis van het SIP-protocol van Tam One

Is uw telefonie-oplossing aan vervanging toe? Begint u een nieuw bedrijf en heeft een nieuwe telefooncentrale nodig? Een nieuwe voipcentrale op basis van het SIP-protocol van Tam One biedt u de volledige oplossing. Toegankelijk, schaalbaar, direct inzetbaar en betaalbaar.

De voipcentrales op basis van het SIP-protocol van Tam One bieden alle soorten organisaties - van groot tot klein - optimale mogelijkheden. Van enkele toestellen tot honderden. Met een voipcentrale van Tam One laat uw telefoonoplossing gewoon meegroeien met uw bedrijf. U kunt geleidelijk uitbreiden al naar gelang uw wensen uit in functionaliteiten en capaciteit.

Tam One staat voor digitale telefonie. Bij ons geen all-in pakketten met internet en televisie. Geen sponsoring, geen premiums, geen cadeaus die u uiteindelijk zelf betaalt. Wij bieden uitsluitend state of the art digitale telefonie die draait op stabiele servers, centraal door ons geprogrammeerd. De technologie achter onze innovaties is van het hoogste niveau.

Kies nu voor een nieuwe voipcentrale van Tam One

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit
- Beheer en onderhoud van uw telefoonnetwerk gebeurt vanuit onze centrale
- U groeit automatisch mee met de nieuwste technologie, via eenvoudige software updates
- U betaalt geen montagekosten
- U bouwt uw eigen netwerk, waarbij het niet uitmaakt waar uw toestellen staan: thuis, op het werk, in het buitenland
- Meerdere vestigingen op dezelfde voip centrale
- U belt goedkoper, vooral internationaal
- Uw telefoonkosten zijn inzichtelijk
- Tam One is verantwoordelijk voor de veiligheid van uw telefoonverkeer