wifi

Wifi, of draadloos internet, is ondenkbaar uit een hedendaagse werkomgeving. Zodra u klanten of opdrachtgevers ontvangt zal een van de eerste vragen zijn of u een Wifi verbinding hebt die zij kunnen gebruiken. Tam One zorgt ervoor dat de draadloze internetverbinding precies zo is ingericht zoals u dat wilt.

Veilig en snel draadloos internet

Veiligheid wordt steeds belangrijker wanneer het gaat om internet. Omdat u ook uw bankzaken regelt via uw draadloze internetverbinding wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw verbinding veilig is. Tam One zorgt ervoor dat uw netwerk niet van buitenaf benaderd kan worden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw gasten een gastaccount kunnen gebruiken die is afgeschermd van uw interne netwerk. Zo kunt u tegelijkertijd uw gasten voorzien van internet terwijl u verzekerd bent van een veilig intern netwerk voor zakelijk gebruik.


OVERZICHT HARDWARE

Gekozen toestellen

Gigaset E630A

Vanaf

€ 119,99


Deze handset is speciaal ontworpen voor omgevingen waarin de handset vies en nat kan worden. Zoals een werkplaats. Deze handset kan wel tegen een stootje.

Alles over de Gigaset E630A

Gigaset N510 IP PRO

Vanaf

€ 99,00


De Gigaset N510 IP PRO is een krachtig basisstation geschikt voor de kleine kantoren.

Alles over de Gigaset N510 IP PRO

Gigaset R650H Pro

Vanaf

€ 119,00


Met de Gigaset R650H PRO wordt uw organisatie een stuk flexibeler en als u even van uw werkplek afgaat, is dit geen probleem voor de bereikbaarheid van uw organisatie.

Alles over de Gigaset R650H Pro

Gigaset S650H Pro

Vanaf

€ 89,95


Met de Gigaset S650H wordt uw organisatie een stuk flexibeler en als u even van uw werkplek afgaat, is dit geen probleem voor de bereikbaarheid van uw organisatie.

Alles over de Gigaset S650H Pro

Gigaset S850A

Vanaf

€ 99,00


Met de Gigaset S850A wordt uw organisatie een stuk flexibeler en als u even van uw werkplek afgaat, is dit geen probleem voor de bereikbaarheid van uw organisatie.

Alles over de Gigaset S850A

Gigaset C530

Vanaf

€ 99,00


Met de Gigaset C530 wordt uw organisatie een stuk flexibeler en als u even van uw werkplek afgaat, is dit geen probleem voor de bereikbaarheid van uw organisatie.

Alles over de Gigaset C530

Gigaset SL750H Pro

Vanaf

€ 129,95


De SL750H PRO is niet alleen kleiner - maar ook in alle opzichten beter. Het eerste dat u opvalt is dat hij is merkbaar breder, dunner en eleganter is. Bovendien zit hij vol zakelijke Gigaset pro-functies zoals Bluetooth, trilfunctie en audioprofielen. Zijn veelzijdigheid kan elke situatie aan. De micro-usb-poort maakt software-updates van de SL750H PRO mogelijk voor Gigaset pro DECT-netwerken. En dat maakt deze handset perfect voor gebruik in de N720 IP Multicell-systemen en N510 IP Singlecell-systemen van Gigaset pro. Maar hij is ook geschikt voor andere GAP-compatibele basisstations, zowel in een single- als multicellomgeving. Zijn glad afgewerkte polymer oppervlak sluit naadloos aan op het nieuwe 2,4“-display en dat maakt deze handset krasvast en bestand tegen desinfecteermiddelen. De doorlopende vormgeving en de perfecte balans tussen hardware en software creëert een nieuwe generatie binnen de SL-klasse die op alle punten is verbeterd.

Alles over de Gigaset SL750H Pro

Yealink W52P

Vanaf

€ bel ons


Met de Yealink W52P haal je een multifunctionele DECT VoIP-telefoon in huis. Met zijn grote 1,8 inch kleurenscherm lees je eenvoudig alle informatie af. En informatie kan deze telefoon wel aan, hij heeft namelijk een telefoonboek van wel 500 contacten! En dat is niet eens alles want deze topper beschikt over veel meer interessante functies zoals: HD-VoIP, een intercom en de mogelijkheid om conferentiegesprekken voeren. Het is dan ook niet gek dat de Yealink zeer populair is bij onze MKB-klanten.

Alles over de Yealink W52P

Gigaset N720 IP PRO

Vanaf

€ 399,00


De Gigaset N720 IP PRO is speciaal ontworpen voor groeiende organisaties en daarom makkelijk uit te breiden.

Alles over de Gigaset N720 IP PRO