Internet

Wanneer van onze voipcentrale gebruikt wilt maken kan het voorkomen dat uw huidige internet niet toereikend is om alle functionaliteiten goed te laten werken. Daarom levert Tam One ook internetaansluitingen. Dan bent u altijd verzekerd van goed functionerende telefooncentrale.

Glasvezel, DSL en kabel

Tam One levert internet waar dat nodig is. Wij zorgen er dan voor dat u de beste en betrouwbaarste verbinding hebt binnen uw budget. Een stabiele internetverbinding is onder meer belangrijk om de functionaliteit van onze telefooncentrale te kunnen waarborgen. U hoeft zich nooit zorgen te maken over de kwaliteit en snelheid van uw internetverbinding wanneer u dat aan ons over laat. Ook wanneer u geen telefooncentrale bij ons afneemt kunnen wij een internetverbinding voor u realiseren. Bij Tam One staan service en functionaliteit voorop. Wij zorgen dat u bereikbaar bent via telefoon of via e-mail.

Dedicated line

Bedrijven met een laag belvolume (gelijktijdige gesprekken) kunnen de voip toestellen aansluiten op hun huidige internetverbinding. Heeft u een hoog belvolume of meer dan 20 voip toestellen geactiveerd op de voip centrale, dan adviseren wij een aparte internetverbinding van Tam One. Deze internet verbindingen zijn uitermate geschikt voor voip en hoge belvolumes. Onze verbindingen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Back-up verbinding

Is telefonische bereikbaarheid voor u van groot belang en wilt u zekerheid? Een storing op de internetverbinding betekent tijdelijk geen telefonie verkeer. Gesprekken doorschakelen naar een mobiele telefoon kan altijd, maar u bent liever direct weer online. Een back-up internetverbinding aangesloten op het modem is voor u dan de oplossing.