Camera’s

IP camera's zijn camera's die benaderbaar zijn via een IP adres. Daardoor kunt u in uw internetbrowser de camera benaderen en meekijken wat er gebeurt. Ook kunnen de camera's bewegingen registreren en daar melding van maken. Wanneer u bijvoorbeeld een afgesloten kantoor achterlaat krijgt u een waarschuwing wanneer er beweging wordt gesignaleerd. Op die manier kunt u direct kijken wat er in uw kantooromgeving gebeurt.

Bewaking

IP camera's worden al een aantal jaren intensief gebruikt om bedrijven en bedrijfsterreinen te bewaken. U kunt live meekijken in zeer scherpe kwaliteit en zien wat er gebeurt op de locaties waar de camera op is gericht. Tam One zorgt dat u de beelden overal in de wereld kunt benaderen. Zo kunt u altijd met een gerust gevoel uw kantoor of waardevolle goederen bekijken. Ook is er de mogelijkheid om een bericht te ontvangen wanneer de camera iets verdachts oppikt, zoals beweging na sluitingstijd van uw winkel. Er zijn camera's beschikbaar die in het donker goed presteren.

Opnemen

Tam One biedt ook de mogelijkheid om de camera continu te laten opnemen. Dit kan handig zijn bij diefstal of voor het bewaken van een doorlopend proces waarbij u zelf niet in de gelegenheid bent om mee te kijken. De camera's kunnen ook geluid waarnemen en opnemen. Wij kunnen precies de camera leveren die aan uw specifieke wensen voldoet. Indien u vragen hebt over IP camera's of andere diensten van Tam One kunt u ons benaderen op 088 - 123500 of e-mailen naar
info@tam-one.nl