Netwerken

Een netwerk aanleggen lijkt voor mensen met weinig kennis van de digitale wereld vaak een onmogelijke opgave. Tam One neemt u deze taak dan ook graag uit handen. Alle mogelijke gecompliceerde of eenvoudige netwerkstructuren zijn bij ons bekend.

De netwerkstructuur die bij u past

Tam One neemt eerst met u uw wensen door. Op basis daarvan wordt een infrastructuur opgezet en bij akkoord wordt deze uitgevoerd. De centralisering van bestanden en programma's is de meest gehoorde wens. Zo willen mensen zowel thuis als op het werk toegang tot dezelfde bestanden. Door middel van 'remote login', ofwel inloggen op afstand valt dat eenvoudig te realiseren. Het is mogelijk om uw bureaublad van kantoor, thuis te openen. Een andere mogelijkheid is om alle bestanden automatisch op een server of in de cloud op te slaan. Daarna kunt u inloggen en hebt u altijd toegang tot de meest recente bestanden.

Tam One realiseert uw netwerk

Tam One zorgt ervoor dat u kunt werken op de manier die u prettig vindt. De techniek nemen wij graag voor onze rekening. Mocht u vragen hebben of een offerte willen opvragen kunt u ons bereiken op 088 -123500 of per mail naar info@tam-one.nl