Doorschakelen

U kunt met de voip telefonie centrale van Tam One eenvoudig gesprekken en nummers doorschakelen. Bij Tam One draait het om bereikbaarheid. Wij bieden u alle mogelijkheden om uw bereikbaarheid te kunnen garanderen op de momenten dat u dat wenst.

Doorschakelen

Alle toestellen die u heeft aangesloten op de Tam One Portal© kunt u eenvoudig met elkaar in verbinding laten komen. Zo kunt u eenvoudig gesprekken doorschakelen naar de juiste persoon. U kunt indien gewenst ook gebruik maken van geavanceerde wachtrij functies. Zo kunt u na het doorschakelen een lied afspelen of een keuzemenu laten horen.

Forwarding

De telefooncentrale van Tam One is dankzij de Portal© volledig naar uw eigen hand te zetten. Zo kunt u vooraf periodes aangeven dat u niet op kantoor bent en automatisch alle gesprekken doorverbinden naar uw mobiele toestel. Ook kunt u alle nummers blokkeren en alleen nummers toestaan die u zelf aangeeft. Dan wordt u alleen door de mensen gebeld waarvan u dat wilt. U kunt uw telefonie zo inrichten dat u altijd op het juiste moment bereikbaar bent voor de juiste persoon.