Grandstream GXP 2100

Vanaf

€ 59,00


Losse verkoop: 88,50
i.c.m. 1 jarig abonnement 78,00
i.c.m. 2 jarig abonnement 73,75
i.c.m. 3 jarig abonnement 59,00

Grandstream GXP 2100

De Grandstream GXP2100 Enterprise IP telefoon kan 4 lijnen en 4 SIP accounts tegelijk aan.

De Grandstream GXP2100 IP telefoon is een zakelijke VoIP telefoon waarmee u 4 lijnen tegelijk kunt gebruiken waardoor deze telefoon ideaal is voor gebruikers die meerdere gesprekken tegelijk moeten kunnen voeren.

Dankzij de mogelijkheid om 4 SIP accounts te gebruiken kunt u eenvoudig meerdere telefoonnummers laten overgaan op hetzelfde toestel en zo afdelingen binnen uw bedrijf via een eigen telefoonnummer toch op hetzelfde toestel laten binnenkomen. Dit is ook ideaal voor gebruikers met een kantoor aan huis zodat u zakelijke en prive gesprekken op één telefoon binnen krijgt maar wel via een apart telefoonnummer gebeld kunt worden en uit kunt bellen.

Omdat u liever niet teveel kabels trekt is de Grandstream GXP2100 voorzien van 2 LAN aansluitingen met een snelheid van 100 Mbps. Zo lust u eenvoudig de telefoon door naar uw computer waardoor u voor uw computer en telefoon slechts 1 kabel hoeft aan te leggen.

Tevens is de Grandstream GXP2100 voorzien van PoE ( power over ethernet ) waardoor de telefoon eenvoudig gevoed kan worden via zijn netwerk aansluiting en u geen losse voeding hoeft te gebruiken. Om gebruik te maken van PoE dient uw netwerkswitch wel PoE geschikt te zijn.

- 4 lijnen en 4 SIP accounts

- 7 programmeerbare toetsen met BLF

- LCD Display ( 180 x 90 )

- Headset aansluiting

- PoE ( losse voeding bijgeleverd )