OVERZICHT HARDWARE

Gekozen toestellen

Gigaset E630A

Vanaf

€ 119,99


Deze handset is speciaal ontworpen voor omgevingen waarin de handset vies en nat kan worden. Zoals een werkplaats. Deze handset kan wel tegen een stootje.

Alles over de Gigaset E630A

Gigaset N510 IP PRO

Vanaf

€ 99,00


De Gigaset N510 IP PRO is een krachtig basisstation geschikt voor de kleine kantoren.

Alles over de Gigaset N510 IP PRO

Gigaset R650H Pro

Vanaf

€ 119,00


Met de Gigaset R650H PRO wordt uw organisatie een stuk flexibeler en als u even van uw werkplek afgaat, is dit geen probleem voor de bereikbaarheid van uw organisatie.

Alles over de Gigaset R650H Pro

Gigaset S650H Pro

Vanaf

€ 89,95


Met de Gigaset S650H wordt uw organisatie een stuk flexibeler en als u even van uw werkplek afgaat, is dit geen probleem voor de bereikbaarheid van uw organisatie.

Alles over de Gigaset S650H Pro

Gigaset S850A

Vanaf

€ 99,00


Met de Gigaset S850A wordt uw organisatie een stuk flexibeler en als u even van uw werkplek afgaat, is dit geen probleem voor de bereikbaarheid van uw organisatie.

Alles over de Gigaset S850A

Gigaset C530

Vanaf

€ 99,00


Met de Gigaset C530 wordt uw organisatie een stuk flexibeler en als u even van uw werkplek afgaat, is dit geen probleem voor de bereikbaarheid van uw organisatie.

Alles over de Gigaset C530

Gigaset SL750H Pro

Vanaf

€ 129,95


De SL750H PRO is niet alleen kleiner - maar ook in alle opzichten beter. Het eerste dat u opvalt is dat hij is merkbaar breder, dunner en eleganter is. Bovendien zit hij vol zakelijke Gigaset pro-functies zoals Bluetooth, trilfunctie en audioprofielen. Zijn veelzijdigheid kan elke situatie aan. De micro-usb-poort maakt software-updates van de SL750H PRO mogelijk voor Gigaset pro DECT-netwerken. En dat maakt deze handset perfect voor gebruik in de N720 IP Multicell-systemen en N510 IP Singlecell-systemen van Gigaset pro. Maar hij is ook geschikt voor andere GAP-compatibele basisstations, zowel in een single- als multicellomgeving. Zijn glad afgewerkte polymer oppervlak sluit naadloos aan op het nieuwe 2,4“-display en dat maakt deze handset krasvast en bestand tegen desinfecteermiddelen. De doorlopende vormgeving en de perfecte balans tussen hardware en software creëert een nieuwe generatie binnen de SL-klasse die op alle punten is verbeterd.

Alles over de Gigaset SL750H Pro

Polycom vvx 600

Vanaf

€ Bel ons


de Polycom VVX 600 is een premium zakelijke telefoon. Naast een aanraakscherm vormt deze telefoon ook een aanvulling op toepassingen op de computer. Verder is de Polycom VVX 500 uit te breiden met modules voor persoonlijke videoconferenties en is ingegratie met toepassingen van derden mogelijk. Uitgerust met een 4.3 inch tft scherm.

Alles over de Polycom vvx 600

Polycom vvx 500

Vanaf

€ nnb


De Polycom VVX 500 is een hoogwaardige zakelijke telefoon. Naast een aanraakscherm vormt deze telefoon ook een aanvulling op toepassingen op de computer. Verder is de Polycom VVX 500 uit te breiden met modules voor persoonlijke videoconferenties en is ingegratie met de microsoft exchange agenda mogelijk.

Alles over de Polycom vvx 500

Polycom vvx 410

Vanaf

€ nnb


Een middenklasse toestel met 12 lijnen, Kristalhelder geluid door de Polycom hd technologie. Gigabit ethernet.

Alles over de Polycom vvx 410

polycom vvx 400

Vanaf

€ Bel ons


Een middenklasse toestel met 12 lijnen, Kristalhelder geluid door de Polycom hd technologie.

Alles over de polycom vvx 400

polycom vvx 310

Vanaf

€ nnb


Dit basisplus model voor de VVX serie is uitgerust met Gigabit Ethernet. Het is een zeslijns telefoon uitgerust met een gebruiksvriendelijke interface. Zeer goed geluid dankzij Polycom hd.

Alles over de polycom vvx 310

Polycom vvx 300

Vanaf

€ Bel ons


Dit basis model voor de VVX serie is een zeslijns telefoon uitgerust met een gebruiksvriendelijke interface. Zeer goed geluid dankzij Polycom hd.

Alles over de Polycom vvx 300

Yealink Exp 40

Vanaf

€ 87,00


De Yealink EXP 40 heeft per sneltoetsmodule een praktisch LCD display van 160 x 320 pixels, met daarbij 20 toetsen met bijhorende LED verlichting en 2 toetsen die toegang geven tot 2 scherm niveaus.

Dit geeft de mogelijkheid om tot 40 bruikbare sneltoetsen te hebben. Deze sneltoetsen kunnen geprogrammeerd worden om functies zoals lijn selectie, sneltoetsen, busy lamp field (BLF), bridged line apearance, shared call appearance en do not disturb.

Deze sneltoetsmodule is geschikt voor de Yealink T46G.

Sneltoetsen
Mist u de mogelijkheid om extra sneltoetsen te gebruiken op uw Yealink T46G? Dan is hier voor U de oplossing waarmee U maar liefst tot 40 extra sneltoetsen kan gebruiken!

Uitbreidbaar
Indien U niet genoeg heeft aan slechts 40 sneltoetsen, dan kan u er desnoods tot 5 extra modules bijhangen zodat u een gecombineerd totaal krijgt van 200 sneltoetsen.

Alles over de Yealink Exp 40

Yealink W52P

Vanaf

€ bel ons


Met de Yealink W52P haal je een multifunctionele DECT VoIP-telefoon in huis. Met zijn grote 1,8 inch kleurenscherm lees je eenvoudig alle informatie af. En informatie kan deze telefoon wel aan, hij heeft namelijk een telefoonboek van wel 500 contacten! En dat is niet eens alles want deze topper beschikt over veel meer interessante functies zoals: HD-VoIP, een intercom en de mogelijkheid om conferentiegesprekken voeren. Het is dan ook niet gek dat de Yealink zeer populair is bij onze MKB-klanten.

Alles over de Yealink W52P

Gigaset N720 IP PRO

Vanaf

€ 399,00


De Gigaset N720 IP PRO is speciaal ontworpen voor groeiende organisaties en daarom makkelijk uit te breiden.

Alles over de Gigaset N720 IP PRO

Cisco SPA

Vanaf

€ 49,00


Cisco SPA

Alles over de Cisco SPA

Grandstream GXP2124

Vanaf

€ 88,00


De Grandstream GXP2124 biedt ruimte voor 4 SIP accounts zodat u verschillende telefoonnummers kunt gebruiken op de telefoon.
U kunt 4 gelijktijdige gesprekken voeren via de Grandstream GXP2124 zodat u met meerdere personen kan communiceren.

Met de GXP2124 kunt u tevens een 5 way conference call opzetten, ideaal voor korte vergaderingen tussen collega's of uw leveranciers.

De Grandstream GXP2124 beschikt over HD audio waardoor gesprekken helder en natuurlijk klinken, dit maakt het toestel
ideaal voor bijvoorbeeld sales afdelingen waar een goede kwaliteit van het gesprek van groot belang is.

De nosie cancelling microfoon in de hoorn zorgt voor het elimineren van echo en ruis zodat uw stemgeluid beter doorkomt.
Het heldere LCD scherm van 240 bij 120 pixels is voorzien van achtergrondverlichting en het contrast kan aangepast worden in
8 verschillende standen. Dit maakt het scherm uitstekent af te lezen voor iedere gebruiker.

Het toestel kan in 2 standen worden neergezet dankzij de verstelbare standaard welke ook kan worden verwijderd voor muurmontage.

Alles over de Grandstream GXP2124

Grandstream GXP2120

Vanaf

€ 79,00


De Grandstream GXP2120 IP telefoon is een zakelijke VoIP telefoon waarmee u 4 lijnen tegelijk kunt gebruiken waardoor deze telefoon ideaal is voor gebruikers die meerdere gesprekken tegelijk moeten kunnen voeren.

Dankzij de mogelijkheid om 4 SIP accounts te gebruiken kunt u eenvoudig meerdere telefoonnummers laten overgaan op hetzelfde toestel en zo afdelingen binnen uw bedrijf via een eigen telefoonnummer toch op hetzelfde toestel laten binnenkomen. Dit is ook ideaal voor gebruikers met een kantoor aan huis zodat u zakelijke en prive gesprekken op één telefoon binnen krijgt maar wel via een apart telefoonnummer gebeld kunt worden en uit kunt bellen.

Tevens is de Grandstream GXP2120 voorzien van PoE ( power over ethernet ) waardoor de telefoon eenvoudig gevoed kan worden via zijn netwerk aansluiting en u geen losse voeding hoeft te gebruiken. Om gebruik te maken van PoE dient uw netwerkswitch wel PoE geschikt te zijn.
Tevens wordt er een losse voeding bijgeleverd van 5v en 800mA voor de gebruiker die niet via PoE wil werken.
 

Alles over de Grandstream GXP2120

Grandstream GXP 2100

Vanaf

€ 59,00


De Grandstream GXP2100 IP telefoon is een zakelijke VoIP telefoon waarmee u 4 lijnen tegelijk kunt gebruiken waardoor deze telefoon ideaal is voor gebruikers die meerdere gesprekken tegelijk moeten kunnen voeren.

Dankzij de mogelijkheid om 4 SIP accounts te gebruiken kunt u eenvoudig meerdere telefoonnummers laten overgaan op hetzelfde toestel en zo afdelingen binnen uw bedrijf via een eigen telefoonnummer toch op hetzelfde toestel laten binnenkomen. Dit is ook ideaal voor gebruikers met een kantoor aan huis zodat u zakelijke en prive gesprekken op één telefoon binnen krijgt maar wel via een apart telefoonnummer gebeld kunt worden en uit kunt bellen.

Omdat u liever niet teveel kabels trekt is de Grandstream GXP2100 voorzien van 2 LAN aansluitingen met een snelheid van 100 Mbps. Zo lust u eenvoudig de telefoon door naar uw computer waardoor u voor uw computer en telefoon slechts 1 kabel hoeft aan te leggen.

Tevens is de Grandstream GXP2100 voorzien van PoE ( power over ethernet ) waardoor de telefoon eenvoudig gevoed kan worden via zijn netwerk aansluiting en u geen losse voeding hoeft te gebruiken. Om gebruik te maken van PoE dient uw netwerkswitch wel PoE geschikt te zijn.

Alles over de Grandstream GXP 2100

Grandstream GXP1400

Vanaf

€ 32,00


De Grandstream GXP1400 is een eenvoudige IP telefoon voor de gebruiker die prima uit de voeten kan met een 2 lijns IP
telefoon en enkele basis functionaliteiten zoals een wachtstand, doorverbinden, headset aansluiting en conference mogelijkheid.

De Grandstream GXP1400 heeft een verstelbare telefoon voet die in twee standen kan worden gezet. Tevens is deze VoIP
telefoon aan een muur te monteren waardoor hij ook ideaal is voor gebruik in een werkplaats of magazijn.

Voor optimale geluidskwaliteit maakt de Grandstream GXP1400 gebruik van wideband audio, ook wel HD geluid genoemd.
Bij wideband audio wordt er meer bandbreedte beschikbaar gesteld voor audio waardoor een gesprek veel beter klinkt.

U kunt tot wel 500 contact personen opslaan in de Grandstream GXP1400, het toestel heft een geheugen voor de laatste
200 bellers zodat u deze eenvoudig kunt terugvinden en direct bellen.

De GXP1400 beschikt over een doorverbind knop en een wachtstand waarmee u intern gesprekken eenvoudig in de wacht kunt
zetten en kunt doorverbinden. Tevens is het mogelijk om een conference call op te zetten met toraal 3 personen.
 

Alles over de Grandstream GXP1400

Yealink T46G IP Phone

Vanaf

€ bel ons


De SIP-T46G is Yealink nieuwste revolutionaire IP-telefoon voor uitvoerende gebruikers en drukke professionals. Nieuwe ontwerpen verschijnt de handel, met highresolution TFT kleurenscherm, het leveren van een rijke visuele ervaring. Yealink Optima HD-technologie in staat stelt rijke, duidelijke, levensechte stem communicatie.
Ondersteunt Gigabit Ethernet, een aantal Apparaatverbindingen, met inbegrip van EHS headset en USB. Met programmeerbare toetsen ondersteunt de IP-telefoon enorme productiviteitsverbeterende functies.

Alles over de Yealink T46G IP Phone

Yealink T42G IP Phone

Vanaf

€ bel ons


De SIP-T42G is een functie-rijke sip telefoon voor het bedrijfsleven. De 3-lijnen IP-telefoon is ontworpen door te streven naar gebruiksgemak in zelfs de kleinste details. Leveren een superieure geluidskwaliteit als rijke visuele ervaring. Ondersteunt naadloze migratie naar GigE gebaseerde netwerkinfrastructuur. Met programmeerbare toetsen ondersteunt de IP-telefoon enorme productiviteitsverbeterende functies. Met behulp van standaard protocollen om uit te voeren zeer veilige remote provisioning en software-upgrades.

Alles over de Yealink T42G IP Phone

Grandstream GXP2100

Vanaf

€ 29,00


De Grandstream GXP2100 is ontwikkeld voor de intensievere beller. Met de GXP2100 toestel kunt u 3 telefoonlijnen gelijktijdig afhandelen. Dankzij 7 vrij te programmeren sneltoetsen kunt u gemakkelijk direct doorverbinden naar uw collega's. Het voip toestel heeft een overzichtelijk afleesbaar scherm en goed gepositioneerde functie toetsen. Dankzij de LAN aansluiting kunt u het toestel gemakkelijk integreren in uw bedrijfsnetwerk zonder bekabelingsproblemen. De GXP2100 beschikt over PoE waardoor er geen extra stroompunt voorziening noodzakelijk is. Wenst u een headset aan te sluiten, dan is hier ook een vrije aansluiting voor.

Alles over de Grandstream GXP2100

Grandstream GXV3000

Vanaf

€ 95,00


De GXV3000 is een eenvoudige en gunstige manier om face-to-face over grote afstanden te communiceren. Hij is ideaal voor elke multimedia communicatie-omgeving, voor virtuele bureaus en voor alle IP video-communicaties voor business- of privaatgebruikers.
De GXV3000 is de eerste H.264 videotelefoon die realtime high-quality video met bandbreedten tussen 32kbps en 1Mbps ondersteunt.
De telefoon staat bijna alle zichthoeken toe tot zijn 5.6" TFTP aanpasbaar LCD-scherm en VGA-camera, die high-quality videoconferenties vanuit huis of vanuit het bureau mogelijk maken.


 

Alles over de Grandstream GXV3000

Yealink EXP38 Exp. Module

Vanaf

€ bel ons


Yealink EXP38 Expansion Module is gemaakt voor het verbeteren van de flexibiliteit voor de geavanceerde Yealink IP toestellen, zoals de SIP-T28P & SIP-T26P. Het beschikt over 38 volledig te programmeren DSS toetsen waarvan ieder met een dual-color LED, vastgezet en bestuurt door het IP toestel met een RJ-12 ingang.

Alles over de Yealink EXP38 Exp. Module

Yealink T20P IP Phone

Vanaf

€ bel ons


Yealink heeft zijn lijn van instapmodellen uitgebreid met de T-20P. Het is uitgerust met een TI TITAN chipset en een vergroot LCD. Ten opzichte van de T-18P beschikt dit toestel over 2 lijnen, high-definition geluid en vele mogelijkheden waaronder een headset aansluiting.

Het zorgt ervoor dat de gebruikers eenvoudig gebruik van het toestel kunnen maken. Tevens voldoet de T-20P aan alle eisen van een instapmodel voor de zakelijke markt.

Alles over de Yealink T20P IP Phone

Polycom SoundPoint IP 670

Vanaf

€ 299,00


Polycom IP 670 is een vooruitstrevend toestel met groot kleuren display. De IP 670 zorgt door de HD Voice technologie voor een rijk geluid, beeld en beschikt over vele applicaties.
Met 6 lijnen wordt de IP 670 voornamelijk gebruikt door de intensieve beller. Het aantal lijnen is uit te breiden tot 34 door de Polycom SoundPoint IP Color Expansion Modules.
De IP 670 heeft een ingebouwde USB poort voor het inladen van extra applicaties.

Alles over de Polycom SoundPoint IP 670

Polycom Soundpoint IP 650

Vanaf

€ 219,00


Polycom IP 650 is een vooruitstrevend toestel met groot kleuren display. De IP 650 zorgt door de HD technologie voor een rijk geluid, beeld en beschikt over vele applicaties.
Met 6 lijnen wordt de IP 650 voornamelijk gebruikt door de intensieve beller. Het aantal lijnen is uit te breiden tot 34 door de Polycom SoundPoint IP Color Expansion Modules.
De IP 650 heeft een ingebouwde USB poort voor het inladen van extra applicaties.

Alles over de Polycom Soundpoint IP 650

Polycom Soundpoint IP 560

Vanaf

€ 210,00


Polycom IP 560 is een toestel waarmee u gereed bent voor de toekomst. Met 4 lijnen is het een toestel dat kan worden beschouwd als een echt basis toestel. De IP 650 heeft een ingebouwde Ethernet poort en maakt gebruik van HD Voice technologie wat zorgt voor een rijk geluid.

Alles over de Polycom Soundpoint IP 560

Polycom Soundpoint IP 550

Vanaf

€ 180,00


Met de Polycom IP 550 heeft u een toestel dat gereed is voor de toekomst. De IP 550 wordt door de 4 lijnen gezien als een echt basis toestel.
Tevens beschikt het volgens Polycom door de door hun ontwikkelde Acoustic Clarity technologie over een revolutionair geluidskwaliteit.

Alles over de Polycom Soundpoint IP 550

Polycom SoundPoint IP 450

Vanaf

€ 156


U bent op zoek naar een professioneel en zakelijk bureau voip toestel. Dan kiest u voor de Polycom Sound Point 450 IP. Het is een hoogwaardig voip toestel voor de echte zakelijke beller.

Met de ingebouwde HD Voice technologie ervaart u volgens Polycom de beste geluidskwaliteit op het gebied van Voip. Polycom Sound Points zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en de veeleisende beller.

De Polycom 450 beschikt over meer directe functie toetsen op het voip toestel dan de 300 serie. Hierdoor wordt de navigatie en bediening van het voip toestel een stuk eenvoudiger.

Alles over de Polycom SoundPoint IP 450

Polycom SoundPoint IP 430

Vanaf

€ 77,00


De Soundpoint IP 430 beschikt over drie lijnen en wordt ingezet voor de intensieve beller. Het is een hoogwaardig bureau voip toestel voor de echte zakelijke beller. Wilt u hoogwaardige en professionele techniek, dan kiest u Polycom the Sound Point series. Met het HD Voice en een scherm met Backlight met hoge resolutie geniet u volgens Polycom van een revolutionair geluid en een zeer overzichtelijke display.

Alles over de Polycom SoundPoint IP 430

Polycom SoundPoint IP 335

Vanaf

€ 101,00


De Soundpoint IP 335 beschikt over twee lijnen. De Polycom toestellen beschikken over een uitermate goede geluidskwaliteit, maar met de nieuwe HD Voice (high definition)Technologie gaat Polycom een stap verder. De Soundpoint IP 335 is speciaal ontworpen voor de zakelijk omgeving zoals de lobby, de wachtkamer, vergaderruimtes, maar ze zijn ook uitermate geschikt om aan de muur te bevestigen. Dit voip toestel van Polycom wordt veel ingezet bij callcenters in combinatie met een headset.

Het verschil tussen de Polycom SoundPoint 335 ten opzicht van de 321 en de 331 is de HD Voice Technologie. De IP 335 beschikt ook net als de 331 over een dualpoort. Daarom heeft u geen extra aansluitpunten nodig en koppelt u het toestel direct aan uw pc.

Alles over de Polycom SoundPoint IP 335

Polycom SoundPoint IP 331

Vanaf

€ 75,00


De Soundpoint IP 321 en de 331 beschikken over een twee lijnen display. De Polycom toestellen beschikken over een uitermate goede geluidskwaliteit. De Soundpoint IP 321 en de 331 zijn de instapmodellen van Polycom en zijn speciaal ontworpen voor de zakelijk omgeving zoals de lobby, de wachtkamer, vergaderruimtes, maar ze zijn ook uitermate geschikt om aan de muur te bevestigen. Dit voip toestel van Polycom wordt ook veel ingezet voor callcenters in combinatie met een headset.

Het verschil tussen de Polycom SoundPoint 321 en de 331 is de geintegreerde switch. Daarom heeft u geen extra aansluitpunten nodig en koppelt u het toestel direct aan uw pc.

Alles over de Polycom SoundPoint IP 331

Polycom SoundPoint IP 321

Vanaf

€ 68,00


De Soundpoint IP 321 en de 331 beschikken over twee lijnen. De Polycom voip toestellen beschikken over een uitermate goede geluidskwaliteit. De Polycom Soundpoint IP 321 en de 331 zijn de instapmodellen van Polycom en zijn speciaal ontworpen voor de zakelijk omgeving zoals de lobby, de wachtkamer, vergaderruimtes, maar ze zijn ook uitermate geschikt om aan de muur te bevestigen. Dit voip toestel van Polycom wordt ook veel ingezet voor callcenters in combinatie met een headset.

Het verschil tussen de Polycom SoundPoint 321 en de 331 is de geïntegreerde switch. Daarom heeft u geen extra aansluitpunten nodig en koppelt u het toestel direct aan uw pc.

Alles over de Polycom SoundPoint IP 321