contacts

Met de voip softphone applicatie van Tam One kunt u gemakkelijk al uw contacten beheren. D.m.v. één klik op de belbutton belt het toestel naar degene die u wilt spreken.

Als u gebruik gaat maken van bellen via softphone, dan heeft u een microfoon(headset) nodig die aangesloten moet zijn op uw computer, bij de meeste tablets/laptops is er al een microfoon ingebouwd en heeft u daarom niet persé een headset nodig. Als u via de softphone applicatie gaat bellen of gebeld wilt worden dan dient u bij 'apparaat voor spraak' (keuze menu onder uw naam) een keuze te maken tussen bellen via softphone of toestel. Als u bij 'apparaat voor spraak' kiest voor toestel dan neemt u de gesprekken weer gewoon aan op uw toestel.

Onder het tabblad contacten worden al uw contacten weergegeven. Deze contacten kunt u onderverdelen in diverse persoonlijke contactgroepen. Zo heeft u een vaste contactgroep met interne contacten en een vaste contactgroep met externe contacten. Zelf kunt u persoonlijke contactgroepen aanmaken.

U heeft de mogelijkheid om externe contactpersonen toe te voegen. Als u contactpersonen toevoegt heeft u de optie deze te koppelen aan een bepaalde persoonlijke contactgroep. U kunt aangeven of de contactpersoon wel of niet publiekelijk zichtbaar moet zijn (dit houdt in dat alle interne contactpersonen/gebruikers de contactgegevens van deze persoon kunnen zien). Indien u over de juiste rechten beschikt kunt u inloggen op het account van één van uw collega’s/partners en het account van de betreffende persoon beheren.

Bellen (uitgaand)

In het telefoonboek is een belknop, als u de belknop aanklikt van de contactpersoon die u wilt bellen, belt uw toestel naar deze persoon.

Aan de belknop kunt u zien of het toestel beschikbaar is of dat het toestel in gesprek is. Indien de belknop groen is en degene in zijn status heeft staan dat hij/zij beschikbaar is, dan is uw contact beschikbaar voor een gesprek. Als de belknop rood is, is uw contact in gesprek.

Gebeld worden

Indien u wordt gebeld kunt u via de keypad (aan de linkerkant) de oproep aannemen of weigeren. Zorgt u ervoor dat u de softphone ingeschakeld heeft (in het optiemenu). Doet u dit niet dan moet u via het toestel de oproep aannemen. Als u de oproep aanneemt kunt u op de keypad het gesprek in de wacht zetten en/of doorverbinden. U kunt de oproep weigeren door op de rode knop te klikken.


Download de voip softphone V.3 Klik hier!


voip softphone

BEL NU
088-0123500

Offerte aanvraag