Voordelen zakelijk mobiele telefonie

Flexibel, veelzijdig, bereikbaarheid en overzichtelijk. Dat zijn de vier grootste voordelen van zakelijk mobiel bellen bij Tam One.

Flexibiliteit en bereikbaarheid

Met de mobiele telefonie diensten van Tam One bent u overal en altijd bereikbaar op de momenten dat u dat wenst. Vooraf kunt in de telefooncentrale instellen op welk moment u mobiel of juist op uw vaste toestel gebeld wilt worden. Extra instellingen als wachtrijen, voicemails en keuzemenu's zijn allemaal voor u beschikbaar.

Veelzijdig en overzichtelijk

Alle functionaliteiten die de Tam One Portal© biedt zijn ook beschikbaar op uw mobiele toestel. Dat is niet alleen handig maar ook erg overzichtelijk. Wanneer u vertrouwd bent met de voipcentrale stelt u in een handomdraai de juiste instellingen in. Alle kosten en facturen vindt u handig en overzichtelijk op één plaats. En mocht u specifieke wensen hebben dan nemen wij die graag met u door. Neem contact met ons op voor meer informatie per e-mail op info@tam-one.nl of per telefoon op 088 - 0123 500.

Private GSM netwerk

Indien u een groot werkterrein heeft kunnen wij voor u een private GSM netwerk aanleggen. Dan belt u kosteloos op uw eigen mobiele netwerk. Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing voor uw bedrijf.


mobiel

BEL NU
088-0123500

Offerte aanvraag